Advokatfirman Titov & Partners

Din affärsjuridiska advokatbyrå

Advokatfirman Titov & Partners grundades av sju erfarna advokater som alla ville bygga upp något nytt och modernt. De gemensamma värderingarna respekt, lojalitet och ödmjukhet är centrala och något som genomgående präglar vår verksamhet.

Vi söker fler studenter - studentpoolen

För dig som vill arbeta parallellt med dina juridikstudier finns nu möjlighet till extrajobb som trainee i vår studentpool. Tillsammans med ett antal andra juriststudenter bistår du advokater och biträdande jurister i det dagliga arbetet på byrån inom samtliga rättsområden. Arbetsuppgifterna är varierande och kan exempelvis bestå av kontakt med myndigheter, rättsutredningar eller vara av mer administrativ karaktär. Vår studentpool hjälper även till i receptionen vid behov.

Att arbeta hos oss ger dig en värdefull inblick i verksamheten på en affärsjuridisk byrå och vi är måna om att du ska känna dig som en del av vårt team. Som student hos oss ges du även tillfälle att delta i de interna utbildningar och sociala aktiviteter som byrån anordnar. Som person tror vi att du är lyhörd, serviceinriktad och noggrann.

Vi söker dig som kan arbeta cirka två halvdagar i veckan och har läst 2-3 terminer på juristprogrammet.

Ansökan

Är du intresserad av tjänsten är du varmt välkommen att skicka in ditt CV, personligt brev och betyg så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Skicka dina handlingar till malin.ullsater@titovlaw.se

Vid eventuella frågor om tjänsten, kontakta Malin Ullsäter; malin.ullsater@titovlaw.se

Vi ser fram emot din ansökan!