Biträdande jurist inom Tvistelösning

Väx med Titov & Partners

Nu söker Titov & Partners en biträdande jurist inom processrätt. Vi är en expansiv advokatbyrå som erbjuder den stora byråns erfarenhet och trygga processer, men i ett mindre format som främjar nära och långsiktiga relationer till både uppdragsgivare och medarbetare.

Med en kultur som präglas av teamkänsla, ger vi dig goda förutsättningar att utvecklas till din fulla potential. Det är viktigt att kunna erbjuda ett stimulerande och utvecklande jobb som samtidigt lämnar utrymme för privatlivet. Vill du växa med oss?

Titov & Partners är inriktad på områdena företagsöverlåtelser, bolagsrätt, IT/IP-rätt, exploatering och markutveckling, offentlig upphandling, entreprenad- och byggjuridik, skatterätt, arbetsrätt och tvistelösning. Verksamheten startades av erfarna advokater under 2018.


Beskrivning av tjänsten

Som biträdande jurist inom processrätt kommer du att företräda svenska och internationella klienter i domstolstvister och skiljeförfaranden i entreprenad-, konsult- och försäkringstvister, rådgivaransvarsfrågor, hyrestvister och andra avtals- och skadeståndstvister. Även process i allmän förvaltningsdomstol förekommer. Klienterna består av mindre företag till börsnoterade bolag. Du jobbar självständigt direkt mot klient och du ingår i ett team av advokater med lång erfarenhet inom processrätt.


Din profil

Titov & Partners söker dig med 3–5 års erfarenhet av processer i allmän domstol. Du bör även ha erfarenhet av skiljeförfaranden. Övriga egenskaper som värdesätts högt är noggrannhet, ansvarstagande och en vilja att ta sig an utmanande och komplicerade uppgifter. Eftersom många av klienterna är internationella aktörer är goda kunskaper i engelska en förutsättning.


Kontakt och ansökan

Denna rekrytering hanteras av Legal Career. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Selin, tel.: 0707-200 190, och din ansökan sänder du till andreas.selin@legalcareer.se.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande, dock senast den 24 november 2019.