Advokatfirman Titov & Partners

Din affärsjuridiska advokatbyrå

Advokatfirman Titov & Partners grundades av sju erfarna advokater som alla ville bygga upp något nytt och modernt. De gemensamma värderingarna respekt, lojalitet och ödmjukhet är centrala och något som genomgående präglar vår verksamhet.

Biträdande jurist inom IT och Immaterialrätt

Om byrån

Vi är en expansiv advokatbyrå som erbjuder den stora byråns erfarenhet och trygga processer, men i ett mindre format som främjar nära och långsiktiga relationer till både uppdragsgivare och medarbetare.

Med en kultur som präglas av teamkänsla, ger vi dig goda förutsättningar att utvecklas till din fulla potential. Det är viktigt att kunna erbjuda ett stimulerande och utvecklande jobb som samtidigt lämnar utrymme för privatlivet. Vill du växa med oss?

Titov & Partners är inriktad på områdena företagsöverlåtelser, bolagsrätt, IT/IP-rätt, exploatering och markutveckling, offentlig upphandling, entreprenad- och byggjuridik, skatterätt, arbetsrätt och tvistelösning. Verksamheten startades av erfarna advokater under 2018.

Du som biträdande jurist

Egenskaper som vi värdesätter hos våra biträdande jurister är att man är laginriktad och prestigelös, noggrann och ansvarstagande. Eftersom många av våra klienter är internationella aktörer är goda kunskaper i engelska en förutsättning. Egenskaper som affärsmässigt fokus, engagemang och lösningsorienterad rådgivning värdesätts av våra klienter.

Beskrivning av tjänsten

Som biträdande jurist inom IT/IP kommer du att bistå svenska och internationella klienter med att granska och upprätta avtal inom licens, IT-drift och övriga IT-tjänster samt även granska och vara rådgivare avseende GDPR. Därutöver kommer du att arbeta med immateriella rättigheter såsom upphovsrätt och marknadsrätt. Dina uppgifter kommer också innebära att delta med IT/IP-kunskaper vid företagsförvärv.

Din profil

Vi söker dig som har minst 4-6 års erfarenhet från advokatbyrå eller som bolagsjurist med huvudsaklig inriktning på IT/IP. Du ska tillsammans med byråns Partners bygga upp IT/IP-avdelningen. Du jobbar självständigt direkt mot klient och du ingår i ett team av advokater med lång erfarenhet inom IT rätt.Ansökningar mejlas till: rekrytering@titovlaw.se

Referens vid ansökan: IT/IP

Sista ansökningsdag: 2021-02-01

Vid frågor kontakta Dimitrij Titov: dimitrij.titov@titovlaw.se