Advokatfirman Titov & Partners

Din affärsjuridiska advokatbyrå

Advokatfirman Titov & Partners grundades av sju erfarna advokater som alla ville bygga upp något nytt och modernt. De gemensamma värderingarna respekt, lojalitet och ödmjukhet är centrala och något som genomgående präglar vår verksamhet.

Biträdande jurist inom skatterätt

Om byrån

Vi är en expansiv advokatbyrå som erbjuder den stora byråns erfarenhet och trygga processer, men i ett mindre format som främjar nära och långsiktiga relationer till både uppdragsgivare och medarbetare.

Med en kultur som präglas av teamkänsla, ger vi dig goda förutsättningar att utvecklas till din fulla potential. Det är viktigt att kunna erbjuda ett stimulerande och utvecklande jobb som samtidigt lämnar utrymme för privatlivet. Vill du växa med oss?

Titov & Partners är inriktad på områdena företagsöverlåtelser, bolagsrätt, IT/IP-rätt, exploatering och markutveckling, offentlig upphandling, entreprenad- och byggjuridik, skatterätt, arbetsrätt och tvistelösning. Verksamheten startades av erfarna advokater under 2018.

Du som biträdande jurist

Egenskaper som vi värdesätter hos våra biträdande jurister är att man är laginriktad och prestigelös, noggrann och ansvarstagande. Eftersom många av våra klienter är internationella aktörer är goda kunskaper i engelska en förutsättning. Egenskaper som affärsmässigt fokus, engagemang och lösningsorienterad rådgivning värdesätts av våra klienter.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker en biträdande jurist inom Skatterätt för att bistå svenska och internationella klienter med skatteärenden. Du jobbar tillsammans med en av våra Partners och får också jobba direkt mot klient beroende på typ av ärende.

Din profil

Du bör ha minst 4-5 års erfarenhet av skattejuridik. Du bör ha god erfarenhet av att bistå större och mindre klienter med komplexa skatteärenden. Meriterande är erfarenhet från advokat- eller revisionsbyrå. Du ska tillsammans med byråns Partners bygga upp skatteavdelningen.Ansökningar mejlas till: rekrytering@titovlaw.se

Referens vid ansökan: Skatt

Sista ansökningsdag: 2021-02-01

Vid frågor kontakta Dimitrij Titov: dimitrij.titov@titovlaw.se