Biträdande jurist inom processrätt

Om byrån

Om byrån Advokatfirman Titov & Partners är en advokatbyrå som startades i maj 2018 av erfarna advokater och som nu söker förstärkning av dig som vill vara med och bygga nytt och vidare. De gemensamma värderingarna respekt, lojalitet och ödmjukhet är centrala för byrån och något som kommer att prägla verksamheten framöver. Byrån värnar om de anställda så att de kan kombinera ett utvecklande och stimulerande jobb med privatlivet.

Målsättningen är att erbjuda nya och befintliga klienter juridisk rådgivning med den stora byråns erfarenhet och trygga processer, i ett mindre format som främjar nära och långsiktiga relationer till uppdragsgivare och medarbetare.

Titov & Partners är inriktad på områdena företagsöverlåtelser, bolagsrätt, IT/IP-rätt, exploatering och markutveckling, offentlig upphandling, entreprenad- och byggjuridik, skatterätt, arbetsrätt och tvistelösning.


Beskrivning av tjänsten

Som biträdande jurist inom processrätt kommer du att företräda svenska och internationella klienter i domstolstvister och skiljeförfaranden i entreprenad-, konsult- och försäkringstvister, rådgivaransvarsfrågor, hyrestvister och andra avtals- och skadeståndstvister. Även process i allmän förvaltningsdomstol förekommer. Klienterna består av mindre företag till börsnoterade bolag. Du jobbar självständigt direkt mot klient och du ingår i ett team av advokater med lång erfarenhet inom processrätt.


Din profil

Titov & Partners söker en biträdande jurist med 3-5 års erfarenhet av processer i allmän domstol. Du bör även ha erfarenhet av skiljeförfaranden.

Övriga egenskaper som värdesätts är noggrannhet, ansvarstagande och en vilja att ta sig an utmanande och komplicerade uppgifter. Eftersom många av klienterna är internationella aktörer är goda kunskaper i engelska en förutsättning.


Anställning och kontakt

Tjänsten är tillsvidare med placering i Stockholm. Denna rekrytering hanteras av Legal Career. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Selin, 0707-200 190, och din ansökan sänder du till andreas.selin@legalcareer.se.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande, dock senast den 30 september 2019.