Titov & Partners söker biträdande jurister inom Företagsöverlåtelser och Bolagsrätt

Sista ansökningsdag:
7 april 2019

Om oss

Advokatfirman Titov & Partners är en advokatbyrå som startade maj 2018 av välrenommerade erfarna jurister inom verksamhetsområdena som söker förstärkning av dig som vill vara med och bygga nytt och vidare. Bland våra klienter finns såväl småföretag som börsnoterade svenska och internationella företag.

Målsättningen är att erbjuda nya och befintliga klienter juridisk rådgivning med den stora byråns erfarenhet och trygga processer, i ett mindre format som främjar nära och långsiktiga relationer till våra uppdragsgivare och medarbetare.

Titov & Partners är inriktad på områdena företagsöverlåtelser, bolagsrätt, IT/IP-rätt, exploatering och markutveckling, offentlig upphandling, entreprenad- och byggjuridik, skatterätt, arbetsrätt och tvistelösning.

Beskrivning av tjänsten

Som biträdande jurist inom Företagsöverlåtelser och Bolagsrätt kommer du att bistå svenska och internationella klienter med att granska och upprätta avtal vid företagsförvärv, delta och genomföra företagsgranskningar samt biträda vid olika typer av bolagsrättsliga ärenden. Du jobbar tillsammans med en av våra delägare och får också jobba direkt mot klient beroende på typ av ärende.

Din profil

Vi söker biträdande jurister med 3-5 års erfarenhet av företagsförvärv, företagsgranskningar och bolagsrätt.

Du bör ha vana att arbeta med företagsgranskningar och upprätta förslag på avtal inom rättsområdet samt ha praktisk erfarenhet från bolagsrätten. Erfarenhet från aktiemarknadsrätt är en fördel. Egenskaper som affärsmässigt fokus, engagemang och lösningsorienterad rådgivning värdesätts av våra klienter.

Övriga egenskaper som vi värdesätter är noggrannhet, ansvarstagande och en vilja att ta sig an utmanande och komplicerade uppgifter. Eftersom många av våra klienter är internationella aktörer är goda kunskaper i engelska en given förutsättning.

En grundläggande personlig egenskap är att vi söker dig som sätter respekt, ödmjukhet och lojalitet högt på den egna agendan.

Anställning och kontakt

Tjänsten är tillsvidare med placering i Stockholm på Humlegårdsgatan 20. I denna rekrytering samarbetar vi med Legal Career. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Selin, 0707-200 190, och ansökan sänder du till andreas.selin@legalcareer.se

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 7 april 2019