Student – möjlighet till extrajobb

Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018

Advokatfirman Titov & Partners är en nystartad affärsjuridisk advokatbyrå. Byrån grundades av sju erfarna advokater som alla ville bygga upp något nytt och modernt. Värderingarna som präglar vår verksamhet är respekt, lojalitet och ödmjukhet.

Bland våra klienter finns såväl småföretag som börsnoterade svenska och internationella företag.

För dig som vill arbeta parallellt med dina juridikstudier finns nu möjlighet till extrajobb i vår reception. Tillsammans med ett antal andra studenter ansvarar du för receptionen och blir ett av våra viktiga ansikten utåt. I arbetsuppgifterna ingår dels sedvanliga administrativa uppgifter, såsom att svara i telefon och förbereda möteslokaler, dels uppgifter av mer juridisk karaktär.

Att arbeta hos oss ger dig en värdefull inblick i verksamheten på en affärsjuridisk byrå och vi är måna om att du ska känna dig som en del av vårt team. Som person är du lyhörd, serviceinriktad och noggrann. Vi uppskattar flexibilitet och engagemang.

Vi söker dig som kan arbeta cirka två halvdagar i veckan med start från slutet av september. Det finns möjlighet att arbeta mer än två pass i veckan om så önskas.

Vid eventuella frågor om tjänsten, kontakta Hannah; hannah.sjostrom@titovlaw.se
Ansök genom att skicka CV och personligt brev till hannah.sjostrom@titovlaw.se.

Sista ansökningsdag är 2018-08-31, men vi anställer löpande, vänta därför inte!
Vi ser fram emot din ansökan.